info@eeaanneming.nl

Elsion van Wijk
tel. 06 - 23 58 47 29

Welkom bij EE Aanneming

EE Aanneming is gespecialiseerd in het aannemen van wegenbouw projecten. Wij verzorgen de gehele projectleiding en/of ondersteuning. Deze bestaat uit:

Meten en uitzetten, grondwerk, bestratingswerkzaamheden, machinaal bestraten, herstelwerkzaamheden, assisteren bij betonwerkzaamheden.

Voor u als bedrijf kunnen wij optreden als aannemer of als onderaannemer. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de afgesproken werkzaamheden op een professionele manier worden uitgevoerd met de juiste middelen. Zo beschikken we over een knikmops met vacuüm unit en bijbehorende zuignappen (machinaal banden stellen), een aanhanger met kiepmechanisme voor de kleinere klussen en is onze bedrijfsauto royaal uitgerust met professioneel gereedschap. Al onze medewerkers zijn ervaren en VCA gecertificeerd. We werken met de laatste nieuwe hulpmiddelen om het werk zo Arbotechnisch mogelijk te laten verlopen.

Professionaliteit staat bij ons voorop.

Daarnaast verzorgen we de gehele aanneming voor de particulier. Uw tuin of project wordt van A tot Z door ons onder handen genomen. Vooraf bespreken we de mogelijkheden, daarna ontvangt u een op maat gemaakte offerte en na akkoord gaan we volgens afspraak aan de slag. U kunt bij ons terecht voor bijv. de gehele bestrating, het plaatsen van afwateringssystemen, het zetten van nieuwe schuttingen en het maken van overkappingen.